TRUNKDIVERS


 Alle duik cursussen, alle specialisaties, Gids duiken.

Introductieduik


Altijd al kennis willen maken met de onderwaterwereld van Curaçao? Dan ben je bij Trunkdivers op Kokomo Beach aan het juiste adres! Nog niet zeker of je een brevet wilt halen? Dan is een introductieduik een leuke eerste kennismaking. Na het uitzoeken van de duikspullen die bij jou passen komt er een duidelijke uitleg over wat je van de introductieduik kunt verwachten en worden er een paar oefeningen uitgelegd.
Daarna vertrek je onder begeleiding van een van onze ervaren instructeurs het water in! Vervolgens gaan we de besproken oefeningen met je uitvoeren in het ondiepe gedeelte van het water. Zo kan je ervaren hoe het is om onderwater te ademen. Als alles goed gaat ga je verder op ons prachtige huisrif en zul je versteld staan van de uitzonderlijk mooie koraalformaties, de hoeveelheid aan vis en met een beetje geluk kom je een van onze schilpadden of roggen tegen. 

Deze duik kost 155,- gulden

Trunkdivers duikt alleen met kleine groepjes of een op een, wij vinden het belangrijk dat je alle aandacht krijgt en je goed geholpen kan  worden als je ergens moeite mee hebt. Trunkdivers duikt ook met mensen die om welke reden dan ook angstig zijn geworden voor het duiken. Afspraak maken wanneer het jou uit komt? Dat kan! Kom langs of bel naar (005999) 8680663.


Helemaal de smaak te pakken? Wij bieden ook de open water cursus aan!


Contact

+599 9 868 0663

Kokomo Beach, Curacao 

Open: 10:00 - 18:00

Trunkdivers@hotmail.com

@trunkdiver