top of page
flow klein.jpg

FLOW CHART

Al onze cursussen

Duik cursussen: Over ons
P8020018.Vivid_ful.jpg

OPEN WATER CURSUS

Open water cursus.
Altijd al een duikbrevet willen hebben? Volg dan een cursus bij Trunkdivers! Bij ons kun je de lessen inplannen wanneer het jou uitkomt. Wij werken niet met klasjes, dus je kunt je brevet op je eigen tempo halen. De open water cursus bestaat uit 6 duiken. (inclusief de introductieduik) In deze 6 duiken leer je verstandig om te gaan met de materialen en veilig duiken.

Duik cursussen: Afbeelding
P4020009.JPG

ADVANCED OPEN WATER CURSUS

Ondertitel voor sectie

Deze cursus is een vervolg op de open water cursus en bestaat uit minimaal 5 duiken. De advanced opleiding bestaat uit de volgende verplichte onderdelen: Navigeren, diepduik (32m) en de nachtduik. Dan zijn er nog twee keuze duiken met een advanced karakter

Duik cursussen: Afbeelding
P1140003.JPG

RESCUE DIVER

De rescue cursus zoals wij die geven is de meest uitgerbreide van het eiland. De cursus bestaat uit 6 lesduiken (en 25 duiken ervaring vooraf) en is de leukste en intensiefste cursus die je kan volgen.

Duik cursussen: Welkom
Duik cursussen: Afbeelding
P5090002.Vivid_ful.jpg

DIVE SUPERVISOR
DIVEMASTER

Ondertitel voor sectie

Deze cursus bestaat uit minimaal 15 duiken en voldoende ervaring vooraf is een vereiste. In deze cursus leert je hoe je een duik briefing geeft, zowel bij dag als bij nacht. Je gaat duikers begeleidden bij gidsduiken. Er moet een beschrijving komen voor een duiklocatie en je moet een introductie duik verzorgen. Bij deze cursus is lesmateriaal en tank en lood inbegrepen. Dive supervisor is de eerste stap naar een professionele duik carrière.

DSCI9995.JPG

DUIK INSTRUCTEUR

Deze opleiding bestaat uit minimaal 25  duiken (100 ervaringsduiken vooraf)  en is een stap naar een professionele duik carrière

Duik cursussen: Afbeelding
bottom of page